0224 - 22 32 77

06 - 51 42 52 50

Walingsweg 7 1766 GH Wieringerwaard

Als u er ook naar streeft dat uw opdrachten nog meer renderend zijn, en.als u dat alleen met een betrouwbare partner wilt doen...
En als u ons afrekent op het bezemschoon afleveren van ons werk. Dan is H. Kuijper Sloopwerken BV een goede keuze! De Basis voor iedere bouw!

Sloopwerken Noord-Holland

Wanneer u de nodige sloopwerken moet laten verrichten in Noord-Holland, wilt u hier wel een echte expert voor inschakelen. U hoeft dat ook niet verder te kijken dan H. Kuijper Sloopwerken. Wij zijn een uiterst ervaren en vaardig sloopbedrijf dat elke klus met dezelfde enthousiasme oppakt. Dit zorgt ervoor dat wij deze altijd tot het juiste einde kunnen leiden.

De experts

Sloopwerken vereisen de nodige kennis, maar ook ervaring. Met onze 20 jaar lange ervaring in de branche, zijn wij vrijwel elke situatie al een keer tegenkomen. Dit geeft ons de mogelijkheid altijd een oplossing te kunnen toepassen op een probleem voorhanden. Wij kunnen uw uitdaging dus altijd tot het juiste einde leiden.

Contact

Ongeacht het soort sloopwerken dat u in Noord-Holland heeft, u doet er verstandig aan H. Kuijper Sloopwerken in te schakelen. Neem nu contact met ons op met uw vragen of voor meer informatie. Bel 0224 – 223 277, stuur het contactformulier in of e-mail naar post@kuijpersloopwerken.nl.