0224 - 22 32 77

06 - 51 42 52 50

Walingsweg 7 1766 GH Wieringerwaard

Als u er ook naar streeft dat uw opdrachten nog meer renderend zijn, en.als u dat alleen met een betrouwbare partner wilt doen...
En als u ons afrekent op het bezemschoon afleveren van ons werk. Dan is H. Kuijper Sloopwerken BV een goede keuze! De Basis voor iedere bouw!

Sloopwerken Alkmaar

U kunt niet zomaar zelf aan de meeste sloopwerken beginnen. Het is gevaarlijk bovendien, kan het een prijzig iets worden, wanneer u dingen gaat slopen die niet gesloopt hadden hoeven worden. U doet er verstandig aan om een specialist in te schakelen. Deze in Alkmaar werkzame specialist is H. Kuijper Sloopwerken. Wij hebben de kennis en vaardigheden om elke klus tot een goed einde te leiden.

Sloopbedrijf Alkmaar

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied zijn wij in staat elke uitdaging met beide handen aan te pakken en een goed resultaat neer te zetten. Vaardig in alle facetten van sloopwerken, zijn wij gespecialiseerd in asbestverwijdering en renovatiesloopwerken. Echter, ongeacht de sloopwerken die u voor ons heeft, u kunt een goed eindresultaat verwachten.

Contact

Heeft u sloopwerken die in Alkmaar verricht dienen te worden? Dan schakelt u H. Kuijper Sloopwerken in. Neem nu contact met ons op voor meer informatie. Bel 0224 – 223 277 of richt een e-mail aan post@kuijpersloopwerken.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.