0224 - 22 32 77

06 - 51 42 52 50

Walingsweg 7 1766 GH Wieringerwaard

Als u er ook naar streeft dat uw opdrachten nog meer renderend zijn, en.als u dat alleen met een betrouwbare partner wilt doen...
En als u ons afrekent op het bezemschoon afleveren van ons werk. Dan is H. Kuijper Sloopwerken BV een goede keuze! De Basis voor iedere bouw!

Sloopbedrijf Noord-Holland

H. Kuijper Sloopwerken is een vooraanstaand sloopbedrijf in Noord-Holland. Dat is echter ook niet zo raar, want met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, hebben wij de kennis en vaardigheden om elke klus te een goed einde te leiden. Ongeacht de sloopwerken die u heeft liggen, wij pakken elke uitdaging met beide handen aan en gaan vol enthousiasme aan de slag om het best mogelijke werk te leveren.

Specialisme

Als sloopbedrijf kennen wij veel verschillende werkzaamheden. Wij zijn uiteraard zeer vaardig in deze handelingen, ons specialisme vindt u echter terug in de renovatiesloop en asbestverwijdering. Voor beide werkzaamheden vindt u geen beter bedrijf in Noord-Holland. Wij bezorgen u altijd het best mogelijk resultaat binnen de mogelijkheden die daarvoor liggen.

Contact

Hét sloopbedrijf in Noord-Holland is H. Kuijper Sloopwerken. Neem nu contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar post@kuijpersloopwerken.nl. U kunt ook bellen met 0224 – 223 277.