0224 - 22 32 77

06 - 51 42 52 50

Walingsweg 7 1766 GH Wieringerwaard

Als u er ook naar streeft dat uw opdrachten nog meer renderend zijn, en.als u dat alleen met een betrouwbare partner wilt doen...
En als u ons afrekent op het bezemschoon afleveren van ons werk. Dan is H. Kuijper Sloopwerken BV een goede keuze! De Basis voor iedere bouw!

Sloopbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en goed sloopbedrijf in Amsterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij H. Kuijper Sloopwerken. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche zijn wij in staat elke uitdaging op te pakken, geen klus is te groot of moeilijk voor ons. Wij zetten alle zeilen bij om het sloopwerk zo spoedig en goed mogelijk te laten verschieten, zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden.

Ervaring

Onze ervaring als sloopbedrijf komt ons bij elke klus in Amsterdam van pas. Wij kunnen op elk probleem, verwacht of onverwacht, een gepaste oplossing toepassen. Op deze manier kunt u ons de klus toevertrouwen alwetende dat u een goed resultaat aan het einde van de rit te zien krijgt. Het is stukje zekerheid wat altijd fijn is tijdens sloopwerken.

Contact

Sloopbedrijf H. Kuijper Sloopwerken is de juist keuze voor uw werkzaamheden in Amsterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie. Dat doet u door te bellen met 0224 – 223 277, een e-mail te sturen naar post@kuijpersloopwerken.nl of door het contactformulier op de website in te sturen.