0224 - 22 32 77

06 - 51 42 52 50

Walingsweg 7 1766 GH Wieringerwaard

Als u er ook naar streeft dat uw opdrachten nog meer renderend zijn, en.als u dat alleen met een betrouwbare partner wilt doen...
En als u ons afrekent op het bezemschoon afleveren van ons werk. Dan is H. Kuijper Sloopwerken BV een goede keuze! De Basis voor iedere bouw!

Asbestsaneerder

  • Slopen en asbest saneren zijn onze specialismes
  • Wij saneren asbest op een veilige, efficiënte en goede wijze
  • We werken uitsluitend met gemotiveerde, gecertificeerde vakmensen
  • Onze offertes zijn volledig transparant

Asbest, het is geen pretje. Asbest vormt al jaren een probleem in en op oudere gebouwen. Het verwijderen hiervan is een gevaarlijke klus en dient uitgevoerd te worden door een gecertificeerde asbestsaneerder. H. Kuijper Asbestsanering BV kan dit op een geheel veilige, efficiënte en goede wijze doen.

Schakel H. Kuijper Asbestsanering BV in als uw asbestsaneerder voor een gegarandeerd goed resultaat.

Opgeleide en gecertificeerde vakmensen

De saneringen worden uitgevoerd door opgeleide en gecertificeerde medewerkers. De asbestsaneerder (Deskundig Toezichthouder Asbest) en DAV (Deskundig Asbest Verwijderaar) wordt eens in de drie jaar medisch gekeurd. Tevens dient de asbestsaneerder eens per drie jaar opnieuw de schoolbanken in om zijn certificaat te behouden. Naast deze certificaten heeft hij ook VCA Basis of VOL en BHV. De PBM’s, persoonlijke beschermingsmiddelen, en gereedschappen/materialen worden jaarlijks gekeurd opdat ze correct en emissievrij ingezet kunnen worden.

Een asbestsaneerder heeft dus een streng beleid nodig om aan alle regels te kunnen voldoen. De controles van de Certificerende Instelling, gemeente, RUD en/of arbeidsinspectie zorgen ook voor de juiste accuratesse om fouten te voorkomen. Onze groep asbestsaneerders vormen al vele jaren een vast team bij H. Kuijper Asbestsanering BV. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld.

Een absoluut gespecialiseerde asbestsaneerder

    H.Kuijper Asbestsanering BV is een absoluut specialist in de branche. Met meer dan 20 jaar ervaring, zijn wij een uitstekende asbestsaneerder. Wij zorgen ervoor dat asbest goed en in zijn geheel gesaneerd wordt uit uw gebouw of woning. Hierbij zorgen wij ervoor dat de rest van uw gebouw goed intact blijft en u dus geen additionele kosten heeft. Wij kunnen ook de verplichte meldingen voor u verzorgen en u ondersteunen bij het aanvragen van de subsidie.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.