0224 - 22 32 77

06 - 51 42 52 50

Walingsweg 7 1766 GH Wieringerwaard

Als u er ook naar streeft dat uw opdrachten nog meer renderend zijn, en.als u dat alleen met een betrouwbare partner wilt doen...
En als u ons afrekent op het bezemschoon afleveren van ons werk. Dan is H. Kuijper Sloopwerken BV een goede keuze! De Basis voor iedere bouw!

Asbest verwijdering Hoorn

Asbest verwijdering is een lastig en verraderlijk klusje. Wanneer een pand of woning van u in Hoorn asbest bevat, kunt u dit het best laten verwijderen door een specialist. Deze weet precies wat ze doen en kunnen hierdoor het beste resultaat neerzetten, betekenend dat er bijvoorbeeld ook extra schade wordt opgelopen. H. Kuijper Sloopwerken is het bedrijf dat u wilt inschakelen.

Een goed eindresultaat

Bij de verwijdering van asbest hebben wij altijd maar één doel voor ogen en dat is een goed eindresultaat waar u en wijzelf tevreden mee kunnen zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak weten wij dan ook precies wat we doen. Wij hebben de kennis en vaardigheden om elke klus tot een goed einde te leiden. Bij ons krijgt u gegarandeerd een resultaat waar u tevreden mee bent.

Contact

Indien u op zoek bent naar een bedrijf in Hoorn voor asbest verwijdering, hoeft u niet verder te kijken dan H. Kuijper Sloopwerken. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met 0224 – 223 277 of door het contactformulier in te vullen. U kunt ook een e-mail richten aan post@kuipersloopwerken.nl.