0224 - 22 32 77

06 - 51 42 52 50

Walingsweg 7 1766 GH Wieringerwaard

Als u er ook naar streeft dat uw opdrachten nog meer renderend zijn, en.als u dat alleen met een betrouwbare partner wilt doen...
En als u ons afrekent op het bezemschoon afleveren van ons werk. Dan is H. Kuijper Sloopwerken BV een goede keuze! De Basis voor iedere bouw!

Asbest verwijderen Schagen

Het verwijderen van asbest is een klus die u niet lichtjes moet opnemen. Het is gevaarlijk en daarnaast ook gewoonweg lastig als u hier geen ervaring mee heeft. Het is daarom verstandig om een specialist in te schakelen. Het is Schagen werkzame H. Kuijpers Sloopwerken is deze specialist. Wij hebben de kennis en vaardigheden om overal goed en volledig asbest te verwijderen.

Ervaren specialisten

Wanneer u asbest wil laten verwijderen moet u dit laten doen door echte specialisten. H. Kuijper Sloopwerken heeft meer dan 20 jaar ervaring in dit soort klussen en is dus het bedrijf bij uitstek om in te schakelen. Wij doen er alles aan om elke klus tot een goed einde te brengen. Hierbij letten wij op het totaal plaatje en zorgen er dus voor dat er geen additionele schade wordt opgelopen in het verwijderproces.

Contact

Wilt u asbest laten verwijderen in Schagen? Dan schakelt u hiervoor dé specialist in, H. Kuijper Sloopwerken. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bellen met 0224 – 223 277 of het contactformulier gebruiken. Tevens kunt u een e-mail richten aan info@kuipersloopwerken.nl.