0224 - 22 32 77

06 - 51 42 52 50

Walingsweg 7 1766 GH Wieringerwaard

Als u er ook naar streeft dat uw opdrachten nog meer renderend zijn, en.als u dat alleen met een betrouwbare partner wilt doen...
En als u ons afrekent op het bezemschoon afleveren van ons werk. Dan is H. Kuijper Sloopwerken BV een goede keuze! De Basis voor iedere bouw!

Asbest verwijderen Noord-Holland

Wanneer u asbest wilt laten verwijderen, doet u er goed aan om een echte specialist in te schakelen. Deze weet precies welke handelingen verricht dienen te worden, om een goed eindresultaat neer te zetten. In Noord-Holland is H. Kuijper Sloopwerken één van de meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van asbest verwijdering. Wij zorgen altijd voor een goed en gedegen resultaat.

Snel en goed

Wij richten ons bij het verwijderen van asbest op een snel en goed resultaat. Dat betekent dat wij alle asbest goed verwijderen en er hierbij voor zorgen dat er geen extra onnodige schade aan het gebouw wordt verricht. In andere woorden u krijgt een gegarandeerd goed resultaat. Dit kunnen wij garanderen vanuit onze basis van kennis en ervaring. Want met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies wat wij doen.

Contact

Bent op zoek naar een bedrijf in Noord-Holland om uw asbest te laten verwijderen? Dan doet u er verstandig aan H. Kuijper Sloopwerken in te schakelen. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar post@kuipersloopwerken.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0224 – 223 277 of het contactformulier gebruiken.