0224 - 22 32 77

06 - 51 42 52 50

Walingsweg 7 1766 GH Wieringerwaard

Als u er ook naar streeft dat uw opdrachten nog meer renderend zijn, en.als u dat alleen met een betrouwbare partner wilt doen...
En als u ons afrekent op het bezemschoon afleveren van ons werk. Dan is H. Kuijper Sloopwerken BV een goede keuze! De Basis voor iedere bouw!

Asbest verwijderen Alkmaar

Heeft u gebouw in Alkmaar waarin asbest verwijderd dient te worden? Dan kunt u hier het best een echte specialist voor inschakelen. Deze specialist in asbest verwijderen is H. Kuijper Sloopwerken. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen wij elke klus tot een goed einde leiden. Wij zorgen ervoor dat alle asbest volledig verwijderd wordt zonder dat er additionele schade aan uw woning verricht wordt.

Ons specialisme

Het verwijderen van asbest is één van onze specialismen. Werkzaam in de omgeving van Alkmaar, zijn wij daarom uw beste keuze om asbest op de juiste manier te laten verwijderen. Onze service is goed en breed. Wij willen een goed eindproduct opleveren en dit tegen een eerlijke prijs doen. Door ons in te schakelen weet u zeker dat uw klus goed en volledig voltooid wordt.

Contact

Moet u asbest laten verwijderen in Alkmaar? Schakel dan de specialisten van H. Kuijper Sloopwerken in. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier op de website in te voeren. U kunt ons tevens telefonisch bereiken op 0224 – 223 277 of een e-mail sturen naar post@kuipersloopwerken.nl.